Privacyverklaring van RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert

Deze privacyverklaring is een bedoeld om inzicht te geven in de manier waarop RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert omgaat met de privacy van klanten, prospects en bezoekers. RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert is gevestigd in Moergestel en vindbaar in de Kamer van Koophandel onder nummer 70412960. Met deze privacyverklaring en de genomen maatregelen voldoen we aan de regelgeving aangaande de AVG-privacywet (Algemene verordening gegevensbescherming).

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom

Gegevens van klanten en prospects
Van onze klanten en prospects verzamelen we alleen de noodzakelijke gegevens om onze dienstverlening te kunnen uitoefenen, bestaande uit nNaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Naam, adres en e-mailadres voor het opstellen en delen van de factuur. Telefoonnummer om via de kortste weg contact te onderhouden wanneer dat gewenst is.

Daarnaast wanneer mensen een voedingsberekening willen, heb ik hun leeftijd, lengte en gewicht nodig.

Contactformulieren op website
Wanneer een contactformulier op www.rvk-training.nl wordt ingevuld dan vragen wij minimale informatie bestaande uit een naam, telefoon en e-mailadres. Deze gegevens worden bewaard voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen.

Ingesloten inhoud van andere websites
Pagina’s op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen, bijvoorbeeld Youtube en Google Maps. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich hetzelfde alsof de bezoeker die website bezoekt. Die websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Bezoekersstatistieken
Rvk-training.nl maakt gebruik van Google Analytics om de statistieken van de bezoekers te monitoren. We hebben de data die wordt opgeslagen door Google Analytics geanonimiseerd (Anonymize IP) door het laatste octet van het IP-adres van je bezoek te verwijderen. We hebben voor Rvk-training.nl ‘gegevens delen’ met Google Analytics uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Met Google is een bewerkersovereenkomst afgesloten waarin staat vermeld hoe Google omgaat met de gegevens van de bezoekers. Hierin is vastgelegd dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van onze websitebezoekers.

Met wie we jouw data delen

De persoonsgegevens die we van onze klanten en prospects ontvangen zullen we zo min mogelijk delen met derden. Wij hebben daar geen plannen voor en zien ook geen reden om dit in de toekomst te starten.

Voor de boekhouding zullen de noodzakelijke gegevens van klanten worden gedeeld met CRM-pakketten waarin de gegevens van klanten wordt ingevoerd. Bij hoge uitzondering wordt alleen de naam en trainingsfrequentie gedeeld met andere partijen.

Hoe lang we jouw data bewaren

Persoonsgegevens worden niet onnodig lang bewaard, alleen als het nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.

Tot één jaar worden de gegevens bewaard nadat ze gestopt zijn met het afnemen van een dienst bij RvK Lifestyle- & Bewegingsexpert. Hierdoor zijn we in staat om de mensen te vragen hoe het met ze gaat en daardoor de juiste nazorg te bieden.

De bewaartermijn van de (geanonimiseerde) gegevens die via Google Analytics worden verzameld, is 26 maanden.

Welke rechten je hebt over je data

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur een e-mail met deze aanvraag naar info@rvk-training.nl.

Hoe we jouw data beveiligen

Bij RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert maken wij gebruik van een versleutelde SSL-verbinding op onze website om te voorkomen dat bezoekersdata lekt.

Gegevens worden opgeslagen op een aparte hard-disk die alleen bij verandering van gegevens gekoppeld zal worden aan de computer.

Wij registreren alle datalekken in onze systemen. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze website is door Farla Webmedia bewerkt om te voldoen aan de AVG-privacywet.

Referenties

Om zo fit als mogelijk de operatie in te gaan heeft Rik mij goed geholpen met al zijn kennis en ervaringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na de operatie aan mijn rug weer snel kon gaan opbouwen en werken aan mijn doelen om weer terug op het voetbalveld te staan. Thanks Rik

Kim | Middelbeers

Rik is een motivator. Hij laat je altijd nét wat meer doen dan je eigenlijk van plan was. Hij maakt voor iedereen een persoonlijk schema, voor zijn of haar doel. Mijn doel was rugklachten verminderen en daar heeft Rik mij met de juiste oefeningen enorm mee geholpen!

Erwin | Oirschot

Rik geeft zijn trainingen met veel energie, variatie, aandacht en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Hierdoor neemt mijn motivatie toe zodat ik mijn gestelde doelen kan behalen. Zo hebben we bijvoorbeeld mijn rugspieren versterkt waardoor ik in een korte trainingsperiode al veel minder last heb van mijn rugblessure.

Eline | Oirschot

Rik is een motiverende goedlachse trainer die altijd hard werkt om samen mijn doel te halen. Dankzij Rik’s geloof in mij en zijn goede trainingen heb ik mijn afval- en sportdoelen behaald. Niets is hem teveel gevraagd. Zo heeft hij zelfs samen met mij de Army Urban Run uitgelopen, wat voor mij een doel was. Mijn zelfvertrouwen en kennis van voeding en beweging heb ik aan hem te danken!